If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега мнго се извинявам ама като гледам колко си наясно доста по евтино и безболезно ще ти дойде ако отидеш и ти решат проблема в сервиз за нула време
Аз не съм казал,че разбирам и че ще ги сменям аз,просто питам неща които в сервиза може да нямат време да ми ги разясняват.Относно по-евтиното да ти каже чак ми се плаче като сметна колко пари хвърлих последно време сега и кабели ще сменям,абе положението е криминално.Мерси все пак за коментара.Не можем да знаем всичко в тоя живот,трябва да се учим.
Колега мнго се извинявам ама като гледам колко си наясно доста по евтино и безболезно ще ти дойде ако отидеш и ти решат проблема в сервиз за нула време
Bobo е прав.ти виж дали е разчекната,това е основния проблем на това място там.а тия лагерчета се движат колкото се движи гумата нагоре надолу в смисъл зависи от хода на амортисъора.а за пукането ,аз нямах такъв шум.голям зор ще видиш със смяната ,ходи на сервиз ,те да си чукат главата.
голям зор ще видиш със смяната ,ходи на сервиз ,те да си чукат главата.
Зора е голям, но който майстор го е правил, за по-малко от 120 лв (за труд) няма да те погледне. В битови условия, ако не е запекъл болта, отнема 45 мин до час на страна. Запече ли... замина деня... А, и внимаваш с резервоара, ако тръгнеш да се мъчиш сам, ще се сетиш защо .
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment