Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно тракане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Колега мнго се извинявам ама като гледам колко си наясно доста по евтино и безболезно ще ти дойде ако отидеш и ти решат проблема в сервиз за нула време
    Аз не съм казал,че разбирам и че ще ги сменям аз,просто питам неща които в сервиза може да нямат време да ми ги разясняват.Относно по-евтиното да ти каже чак ми се плаче като сметна колко пари хвърлих последно време сега и кабели ще сменям,абе положението е криминално.Мерси все пак за коментара.Не можем да знаем всичко в тоя живот,трябва да се учим.
    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
    Ex...
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Колега мнго се извинявам ама като гледам колко си наясно доста по евтино и безболезно ще ти дойде ако отидеш и ти решат проблема в сервиз за нула време
      Bobo е прав.ти виж дали е разчекната,това е основния проблем на това място там.а тия лагерчета се движат колкото се движи гумата нагоре надолу в смисъл зависи от хода на амортисъора.а за пукането ,аз нямах такъв шум.голям зор ще видиш със смяната ,ходи на сервиз ,те да си чукат главата.

Comment

голям зор ще видиш със смяната ,ходи на сервиз ,те да си чукат главата.
        Зора е голям, но който майстор го е правил, за по-малко от 120 лв (за труд) няма да те погледне. В битови условия, ако не е запекъл болта, отнема 45 мин до час на страна. Запече ли... замина деня... А, и внимаваш с резервоара, ако тръгнеш да се мъчиш сам, ще се сетиш защо .
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Working...
        X